Kateřina Jindrová

Kateřina Jindrová

Koordinator

Ing. Kateřina Jindrová vystudovala obor Krajinné inženýrství na MZLU v Brně a 3 roky pracovala na pozici projektové manažerky v MAS NAD ORLICÍ, o.p.s. V centru plní roli Koordinátora a řídí pracovní tým zajišťující projektovou realizaci.

Více…

Lucie Luxová

Lucie Luxová

Aktivizační pracovnice a lektorka

Ludmila Barborková

Ludmila Barborková

Projekt manažer

Ing. Ludmila Barborková – vystudovala obor Podnikové finance a management na Podnikohospodářské fakultě Vysoké školy ekonomické v Praze. V centru plní roli Administrátora projektů a vedoucího finanční poradny.

Více…

Šárka Marková

Šárka Marková

Lektor kurzu Budu Maminkou

Šárka Marková DiS. – vystudovala obor porodní asistentka, pracovala na porodním sále a ženských odděleních v Brně a Praze. Nyní žije v Zářecké Lhotě a je na mateřské dovolené. Je maminkou čtyř dětí.
V centru vede předporodní kurz Budu Maminkou.

Více…

Kateřina Závodní

Kateřina Závodní

Ergoterapeutka

Mgr. Kateřina Závodní – vystudovala 1.lékařskou fakultu UK v Praze, obor: Ergoterapie a Fakultu humanitních studií UK, obor: Řízení a supervize v sociálních a zdravotnických organizacích. 
V centru vede cvičení pro miminka do roku a psychomotorickou poradnu.

 

Více…

Anna Bártová

Anna Bártová

Lektor těhotenské cvičení

Petra Švecová

Petra Švecová

Psycholožka

Mgr. Petra Švecová – vystudovala jednooborovou psychologii FF MU Brno. Má zkušenosti s individuální terapií dětí i dospělých, diagnostikou a prací s třídními kolektivy. V centru poskytuje psychologické poradenství a terapii.

Více…